antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Antrasit kadar yoğun renklere ortalık okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi strüktürlmasını sağlamlar.

Beyaz duvarlarla ya da sarı veya değerli üzere sair yıldızlı renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın elan kebir görünmesini esenlayacaktır. şayet çok ak pak olmayan derin renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Bu çerezi fasıl dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut devre dışı bırakmanız gerekeceği demeına hasılat.

Bu da griyi bir ofis odasını veya yatak odası dolabını boyamak bâtınin en yerinde renklerden biri yapar: Her dü rengin yakınlarında kombinasyonu ile kayranınızın her dem tertipli ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız mümkün.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere dundaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye şık renkler bâtınin antrasit renk tonları konum alsa da bu renk ile biröte rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir mutabakat sağlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Ahşap detaylarla başkalık yaratır. Sadece olduğu derece da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, antrasit gri boya duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat iyi uygulanabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar yapılandırmak için kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak önem kırmızııyor.

Antrasit rengi genellikle hararetli gri veya yağız olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta aliyyülâlâ bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile özge dekorasyon unsurlarıyla harika bir geçim derunerisindedir.

Gri parke ile uyumlu duvar antrasit gri boya renkleri derunin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih antrasit gri boya edebilirsiniz.

Ev dekorunda griye yakışan renkler beyninde elbet asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin belde aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz evet.

Antrasit mutfaklar genellikle derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi sinein bir titrem yıldızlı yahut bir ton hararetli tercih kılmak en iyisi olacaktır. Bu, mutfak dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page